31.03.2013 г., 12:55 ч.

Безглаголна любов 

  Поезия » Любовна
859 0 1

Поглед и поглед.

Усмивка х2. 

Дума, а може би не. 

Усмивка отново, поглед напред.

Очи, ръце, сърце.

Двама, а май е един.

 

Година друга.

Очите същи. 

В сърцето - свещи. Горещо.

Огън, бяло и червено. Март.

Или май?!

 

Дом, родител, сърцетуп.

Усмивка (пак). Сконфузно. 

 

Пръстен. Плач. Ръце. Прегръдка.

Щастие. Покани.

Двама. Трима.

 

Ден. Слънце. Щастие.

Семейство. Плач. Щастие.

Рокля - бяла. Щастие.

Пръстен. Един-два. Щастие.

Да.

Да.

Целувка.

Медено. Месечно. Щастие.

Завинаги...

... от сега. 

Споделено. 

 

© КккКкк Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Колко хубаво е подреден живота-праволинейно,точно и ясно,споделено-ХАРЕСАХ!
Предложения
: ??:??