10.12.2023 г., 13:02 ч.

Безглаголно 

  Поезия » Еротична, Друга
137 0 0

Стая...
На масата – кана с вода...
Покривка...
Навсякъде – мазни петна...
Камина...
На скарата – сухи дърва...
Рогозка...
На пода – саксии с цветя...
Прозорец...
Във него – звезди и Луна...
Въздишка...
В леглото – две млади тела...

© Иван Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??