11.11.2008 г., 17:24 ч.

Безгласно 

  Поезия » Любовна
518 0 1
Не идвай вече. Не пали свещи.
Забрави обещанията ми и всички срещи.
Издълбай в сърцето си любов за двама,
по-силна от вятъра, любов голяма.

Недей пред нечестности да скланяш глава,
погледни ме - винаги до теб вървя.
Мечтай за рай и гради упорито,
макар да не виждаш картите открито.

Открий надежда в бял хартиен лист,
чакащ думите ти изящен и чист.
Не ме питай какво ме спасява,
огнище без жар топлина не създава.

Не идвай вече. Не пали свещи.
Забрави думите ми и устните горещи.
Ще те търся късно в ранна синева
и безгласно с топъл дъжд ще те зова.

© Симона Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??