28.12.2016 г., 17:14 ч.

Безгласно 

  Поезия
404 1 0

Изрека ли "Обичам те" на глас,
това ще бъде край за нас.
Осъзнал, че за мене ти си всичко,
а пък ти не чувстваш нищо.

 

Думи неизречени, нощи пропиляни.
Тялото студено е, сърцето ми е в рани.

Сълзите застинали като диаманти в очите ми.
Учестено дишане, разкъсват се гърдите ми.

 

Чувствата ми подразбираш,
но няма да ги изрека на глас.
Ако смелостта имаш,

сложи края за нас.

© Мелъни Всички права запазени

26.12.2016 г. ​

На Емо

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??