7.08.2004 г., 23:56 ч.

безименно 

  Поезия
1117 1 4
На дъжд ухае тази вечер-
небето сякаш го боли
и вятърът така унесен
отново в клоните шепти.

И ето-блясва нейде…с трясък.
А после следва тишина…
Природата утихва…Писък
раздира нечия душа.

Безмълвни капки се разбиват-
угасят всяка светлина.
Небето-плахо,сякаш живо-
оплаква нечия съдба

© Лора Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??