29.07.2009 г., 21:53 ч.

Безименно 

  Поезия
717 0 1



Безсънно, безподобно, безименно, безсилно,
безвластно, безпределно, безумно и безсмислено,
на дъното, на кея, на блатото в средата,
на косъм от финала, на злото в планината,
обичана и мразена, отхвърлена, желана,
неискана и канена, превързана, но с рана -
отчаяно политам, пропадам и се смея.
Не зная и не питам.
Зная и немея.

© Зорница Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??