12.07.2007 г., 20:44 ч.

безименно 

  Поезия
824 0 1




                                                           Прости !
                                              -Защо?- попита ти.
                                              -Защото те Обичам!
                                         -Защото в теб се вричах !
                                      -След теб сърцето ми крещи
                                                      и галопира.
                                           Остана празно и кърви!
                                                   

© Васил Михайлов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Хубаво е Васе!Следващото,малко по-дълго.Ще стане още-по хубаво!
    Поздрав!
Предложения
: ??:??