21.12.2013 г., 20:45 ч.  

Срещу себе си 

  Поезия » Друга
302 0 0

Срещу себе си

Раздвоение между сърце и ум.
Изповед нарича се това.
Пешка воюва сама.
Избрала ли е правилна страна?

Звън в пустошта.
Проехтява над черно-бялата дъска.
Вик за тревога от удавница,
убиец, задушава я с възглавница.

В стих показва, че тъгува.
Закъснява облакът, каменно студен.
Пречупени са сетивата,
кама заседнала e в душата.
 

 

© Иван Чорлев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??