2.02.2008 г., 14:43 ч.

Безмилостна 

  Поезия » Любовна
652 0 3
 

     Исках малко, а получих много...

     чувства непознати,

     болка, изнемога,

     препъвах се и падах,

     изправях се, вървях,

     за полет си мечтаех,

     за красота и грях...

     в молитвите  преплитах 

     желания и страст,

     в мечтите си те виждах,

     реалности копнях,

     мираж  си ти и спомен,

     дълбоко вътре в мен...

     изгарях си душата...

     превърнах я във тлен...

    

     Безмилостна, във себе си  отворих  рана...

     Обичта е тази, която ми остана...

© Соня Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??