4.12.2007 г., 11:28 ч.

Безмълвно сбогом ми кажи 

  Поезия » Любовна
621 0 4

Аз тръгнах тихо, без сълзи,
безмълвно изчезнах от твоята стая,
няма наши желания, наши мечти,
няма нищо. Нищо наше не остана.

 

Изпари се всичко за една вечер,
твойта обич към мен се изпари.
Тръгвам, вече няма да ти преча.
Тръгвам, само защото тръгна си Ти...

 

А как шептеше нежни думи,
тихи, нереални, все на мен,
обичаше и тялото ми, и ума ми,
преди само един единствен ден.

 

Но това значение сега едва ли има,
след като ме мразиш вече ти,
обичам те, обичам те, любими,
сега безмълвно "сбогом" ми кажи.

© Петето Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • е, в крайна сметка нещата получиха хепи енд, просто публикуването на 1 стих на ден малко забавя историята иначе - мерси за милите ви думи!
  • Прекрасно е макар и тъжно!!!
    Браво!!!
  • за един ден цялатати реланост може да се промени
    стихът е много красив и тъжен браво
    прегръдки от мен :
  • Болезнено!
Предложения
: ??:??