8.06.2013 г., 13:23 ч.

Безнадежден случай 

  Поезия » Любовна
559 0 0

 

 

 

 

Безнадежден случай

 

Това боли като че ли някой е умрял –

нещастно влюбен, да не съм те видял!

Погледът леко попарен,

гърбът с чертеж овален,

походката сякаш ще спреш,

няма къде да се свреш.

Седи си, душо, дома,

гледай като теле телефона,

радийце си пусни…

Някоя сълза ли отрони

или прогони?

Въздъхни.

Само да не се поболееш,

посттравматичният шок,

хапче за сън що не вземеш?

Това е някъв абсурд!

Това е доста реално –

трезвост след чувствен запой,

поука не се и опитвай да вземеш:

ти си балък!

 

08/06/2013

София

(прясно-прясно)





 

 

 

© Братан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??