12.05.2009 г., 15:46 ч.

Безотговорен самотник 

  Поезия » Бели стихове
484 0 4

Толкова се сближих с моята Самота

че престанах да бягам от Нея

и ми стана мила като жив човек

или като нямо животинче

понякога идва при мен да си говорим

но трудно го правим

защото Тя не може да отговаря

не смее да отговаря

много е безотговорна Тя -

но инак не би била самота.

© Милко Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??