May 12, 2009, 3:46 PM

Безотговорен самотник 

  Poetry » White poetry
488 0 4

Толкова се сближих с моята Самота

че престанах да бягам от Нея

и ми стана мила като жив човек

или като нямо животинче

понякога идва при мен да си говорим

но трудно го правим

защото Тя не може да отговаря

не смее да отговаря

много е безотговорна Тя -

но инак не би била самота.

© Милко Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??