3.05.2011 г., 19:38 ч.

Безплатна 

  Поезия » Любовна
611 0 1

Искаш ли да ти се подаря,

диханията си на теб да посвещавам,

дните като Слънце да ти озаря,

желанията в нощите да изпълнявам...

 

Така безплатно ме вземи,

без думи, без излишни обещания,

без драми и надежди, без мечти,

да няма после обиди, страдания.

 

Граби от мене, с пълни шепи взимай

от всичкото, което ти предлагам.

Не се замисляй, няма време! Давай!

Докато не съм решила да избягам.

 

Не се страхувай, че ще плача после,

от мен благата само запази си -

целувките и любовта ми гола -

вземи ги всичките, а след това иди си!

© Таня Момчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??