17.07.2008 г., 16:46 ч.

Безразличен 

  Поезия » Любовна
925 1 1

Все си студен, чувства не изпитваш,

все си безразличен, нищо не искаш.

Криеш от всички, че мене обичаш,

но помисли от сърцето си как ще го скриеш.

На безразличен се правиш ти,

но друго чета в очите ти,

друга си имал ти, но аз съм единствена в сърцето ти.

Колкото и да отричаш, аз си знам, че тайно ме обичаш.



Ледено студен с ледени чувства си,

не позволяваш да разтопя леда в теб.

По-добре прогледни и виж живота ми,

всичко ти давам аз, а нищо не взимаш ти.



Все на безразлични си играем двамата,

но знаем, че друга е действителността.

Колко боли, като не признаваш ти за чувствата си,

как сърцето ми скърби, когато ме избягваш ти.

Да, така е, добре, намрази ме, макар че нищо

не съм ти сторила, а винаги съм те обичала.

© Албена Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??