12.10.2008 г., 21:06 ч.

Безразличие 

  Поезия » Друга
610 0 0

               БЕЗРАЗЛИЧИЕ

 

Чуваш ли? - Разбира се, че не!

Не чуваш ли? - Плясък на криле.

Ослушай се! - Вик пронизва мрака.

Може би за помощ някой чака?!

 

Виждаш ли? - Разбира се, че не.

Не виждаш ли? - Синьо небе.

Огледай се! Лъч светлина

посочва пътя на нечия съдба.

 

Чувстваш ли? - Разбира се, че не!

Не чувстваш ли? - Болката расте.

Почувствай! Една душа ранена,

но чрез болката от болка е освободена.

 

© ИРИНА ТЕРЗИЕВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??