27.05.2007 г., 19:22 ч.

БЕЗРАЗЛИЧИЕ 

  Поезия
811 0 2
 

    Б Е З Р А З Л И Ч И Е


Назад пътеката обрасла е...

Напред е стръмна и опасна.

И тъпча ден и нощ на място,

събрала лен и безразличие.

Мечтите ми лежат обрулени

от скитане изнемощели.

Горките те - деца на скитница

и като нея не успели.

Наоколо чакали вият

и търсят пак поредна плячка!

Да идват, нямам нищо ценно

- остана ми едно безличие...

© Тонка Янакиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??