Бягаш ти сега от мен,
връщаш се отново.
Искаш ме до теб,
но пък си тръгваш.
Искаш ме за миг,
а после пак те няма.
Искаш да си с мен,
а пък ме оставяш.
Искаш всичко ти да имаш,
но аз не съм игра.
Искаше обич - имаше я,
докато сама не я зхвърли.
© С ветослав Маринов Всички права запазени