15.11.2006 г., 13:00 ч.

БЕЗРАЗЛИЧНА 

  Поезия
1030 1 1

                     БЕЗРАЗЛИЧНА

 

           Безразлична днес стоя пред тебе,
           безразлична ми е твоята любов.
           А някога от нея имах нужда,
           но със времето тя превърна се във тежест.


           Целуваш ме-но нищо не изпитвам,
           притискаш ме към себе си-аз дърпам се назад.
           Не можеш да запалиш пламъка на любовта,
           ръцете ти за мен излъчват не жар,а студенина.


           Сега усещам някаква вина,
           че на твоите ласки не мога да отвърна
           и една безкрайна празнота,защото
           любовта изгубих аз някъде по пътя!

© Симона Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??