БЕЗРАЗЛИЧНА
Безразлична днес стоя пред тебе,
безразлична ми е твоята любов.
А някога от нея имах нужда,
но със времето тя превърна се във тежест.
Целуваш ме-но нищо не изпитвам,
притискаш ме към себе си-аз дърпам се назад.
Не можеш да запалиш пламъка на любовта,
ръцете ти за мен излъчват не жар,а студенина.
Сега усещам някаква вина,
че на твоите ласки не мога да отвърна
и една безкрайна празнота,защото
любовта изгубих аз някъде по пътя!
© Симона All rights reserved.
усеща се смисъла.
Поздрав и усмивка.