31.08.2007 г., 20:00 ч.

Безсилен си! 

  Поезия
580 0 1

Отново виждам те самотен да вървиш,
по пътя без посока да се скиташ,
замислен тихо, нещичко шептиш,
с отчаян поглед към нищото политаш.

За миг се спираш уморен
и глътка въздух жадно си поемаш,
толкова безличен, наранен,
парченце от живота си отнемаш.

И отново се изправяш на крака
под парещите слънчеви лъчи,
безсилен си - потъваш във вечността,
а болката отровно ти горчи!

© Ели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??