Безсилие
Боли ме
от хорската злоба,
от глупостта,
от помията излята и изливана -
върху всеки,
върху всичко
и всякога!
Уморих се
да се съпротивлявам със нея,
тя винаги побеждава,
оставя ме безмълвна,
бездиханна,
безпомощна,
безсилна.
Страхувам се,
че е по-силна от мен,
че побеждава винаги,
че е навсякъде,
че... такъв е животът...
© Анин Всички права запазени