12.05.2011 г., 10:22 ч.

Безсилна 

  Поезия » Любовна
624 1 0

 

Обичай ме.

Силно ме обичай.

Когато най-малко те искам.

Тогава ме обичай.

Когато с поглед те отричам.

Силно ме прегръщай.

И когато косата ми е леко развалена.

Мило целуни ме. Обичай ме.

Вечер уморена.

Обичай ме.

Аз ще съм красива.

В черна дълга рокля.

И вече прибрана коса.

Обичай ме и тогава.

Обичай ме, защото ще гледам само теб.

Искай ме, защото ще съм твоя.

През нощта на лунна светлина.

Обичай ме.

Облечена в коприна.

Прегръщай ме.

Защото аз ще те чакам.

Там, на прозореца, за теб ще гледам.

А ти ме обичай.

Ела и ме обичай.

Притискай ме силно!

Целувай ме нежно!

Обичай ме!

Развали отново косата ми.

Промъкни се под кожата ми.

Искай ме. Обичай ме.

Бъди като вечерен бриз - лек, но мощен.

Почувствай ме безсилна.

Порази ме с лекота, задръж ме с мощ.

И ме обичай. Обичай ме до край!

После остани, не тръгвай.

Обичай ме на лунна светлина.

Остави ме във теб да заспя.

Прегръдката ти нека ме завива.

Не ме буди, обичай ме.

 

Аз на сутринта ще си отида.

С малка нацелувана бележка.

Ти не ме съди, чакай ме.

Защото аз тръгвам, за да се върна.

Да дойда пак и да те обичам.

Да те обичам така.

Както ти ме обичаш.

Обичай ме.

Защото аз те обичам!

 

© Бф Ни Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??