13.10.2019 г., 20:49 ч.

Безсилна 

  Поезия » Любовна
591 0 0

Безсилна, пред теб и пред съдбата,

стоя с треперещи ръце.

Едва ли някога ще свикна да те няма,

и да не докосвам твоето лице.

 

Ще ми липсва меката ти кожа,

и ударите на твоето сърце.

Главата си, на него за последно ще положа,

и ще се моля времето да спре.

 

© Мария Величкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??