Не знам дали светът е по-красив.
Но има в него слънце и луна.
Една усмивка, няколко сълзи,
какво ù трябва на една жена!
И силует, на който да се спре,
мечта, в която да се сгуши нощем.
И може би, едно дете,
с което да порасне още.
Не знам дали светът е по-красив.
Но нищо не е толкова различно.
И все пак слънце и луна
огряват всекиго по единично.
© Зорница Всички права запазени
И може би, едно дете,
с което да порасне още."
Всичко, нужно на една жена, изразено в най-кратката поетична форма...
Поздрав!