2.05.2005 г., 11:10 ч.  

Безсмъртие 

  Поезия
999 0 1

Безсмъртие

Измито вече е петното, изцапало
сърцето ми отдавна и трябва да
постигна нов живот, за да обикна
някого, да се зарадвам!

Пресъхнали са там реките от
извора на вечната тъгa и
грейнали са пак очите ми, на
пепел всичко е - в пещта.

Отишло си е злото без подкана -
от мен, да срещна любовта,
а колко нощи ми останаха
и колко още ще проспя.

Отишъл си е мракът, разпокъсан
от слънчевия лъч на утринта!
Ах, колко малко време имаме да
пропуснем шанса в нашата съдба.

© Антон Кънчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??