18.09.2019 г., 1:01 ч.  

Безсмъртие 

  Поезия » Любовна
258 0 0

Вълнáта не бива  да се страхува –

Тя трябва да се слее със брега. 

Подай ми ръката си в безкрая 

И аз ще ти отвърна със любов. 

На душата ти е писано

Да срещне моята на тази земна твърд, 

Не се плаши

– Поискай  ме! 

И аз ще ти измеся хляб, 

И аз легло ще ти постеля, 

На което блажено да заспят 

Страховете ни безкрайно смъртни

На този свят, направен за обичане

© Maria Radeva Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??