16.01.2019 г., 20:19 ч.

Безсрамно гол 

  Поезия » Любовна
441 0 0

Безсрамно гол 

 

 

Обичам те, когато си гол! 

 

Когато, уязвим се покажеш

без дрехи, без оръжия и щит.

Щом кошмарите си разкажеш. 

Уплашен, хлипащ, неприкрит...

 

Когато ми дадеш да превържа

ръцете ти изморени, чупливи. 

Щом ме оставиш да избърша 

детските ти сълзи горчиви. 

 

Когато без срам си признаеш, 

че чета през очите ти влажни. 

Щом без преструвка се разкаеш 

за постъпките си мръсни, гадни. 

 

Когато тайните си ми разкриеш. 

Срамни, болезнени, неловки... 

Щом престанеш да се криеш 

зад думи груби и жестоки. 

 

Когато гръдния си кош отвориш 

и ме запознаеш с душата си. 

Щом притеснено ми заговориш

и от любов омекват краката ти. 

 

Обичам те, когато си гол! 

 

© Лора Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??