4.04.2009 г., 22:55 ч.

Безсъница 

  Поезия
654 0 13

 

Мечтая. Предричам. Горя.

Отчаяно търся утеха.

Безумствам от обич. Творя.

Бурни мигове. Звездна пътека.

 

 

Лудост. Вихър. Порой.

Непонятност бяла в очите.

През мен звънък миг прокънтя.

А сънят e отлитнала птица.

© Здравка Бонева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??