Мечтая. Предричам. Горя.
Отчаяно търся утеха.
Безумствам от обич. Творя.
Бурни мигове. Звездна пътека.
Лудост. Вихър. Порой.
Непонятност бяла в очите.
През мен звънък миг прокънтя.
А сънят e отлитнала птица.
© Здравка Бонева Все права защищены