7.12.2011 г., 9:36 ч.

Безсъние 

  Поезия
472 0 2

Скрий се, месечинко,

нощна пендарко,

че си ми блеснала

баш на възглавето

и все ми бяга

съня из ресниците...

Кахърно ме грабват

въздишки нелюбени,

а аз си ги кътам

скришно у пазвата

... да не разбудиме

цялата къща...

... Скрий се, магьоснице,

че сън не ме хваща...

© Миглена Цветкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??