7 дек. 2011 г., 09:36

Безсъние 

  Поэзия
481 0 2

Скрий се, месечинко,

нощна пендарко,

че си ми блеснала

баш на възглавето

и все ми бяга

съня из ресниците...

Кахърно ме грабват

въздишки нелюбени,

а аз си ги кътам

скришно у пазвата

... да не разбудиме

цялата къща...

... Скрий се, магьоснице,

че сън не ме хваща...

© Миглена Цветкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??