Не спираш да ходиш.
Пак няма край вечерта.
Не спираш да мислиш.
Кога ли ще пребориш несигурността?
Не спираш да пушиш.
Цигарата не гасне дори и в дъжда.
Не спираш да пиеш.
А бутилката не е пълна с вода.
Не спираш... Не спираш...
Нали уж в това бил смисъла...
Добре... И какво като спреш?
Ще промениш ли света?
Не спирай... Не спирай...
Спреш ли, те чака смъртта.
© МарияБ Всички права запазени