27.09.2006 г., 0:18 ч.

Безумно 

  Поезия
764 0 6

 

Безумно

 

Ела, прегърнал моето безумие –

безсрамен, безразсъден и жесток.

Сложи черта на мислите и думите,

влез в бъдещето ми като пророк.

 

Пред тебе ще застана непокорна,

с юмруци ще посрещна любовта ти,

и по-добре до лудост да те мразя,

отколкото да бъдем непознати.

 

Не ме обичай – няма да те мразя.

Обичай ме, дори да ме боли.

Сърцето си от теб не ще опазя.

Обичам те. Безумно е, нали?

 

12.06.2006 г.

© Василена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??