20.03.2010 г., 10:52 ч.

Безумно чувство 

  Поезия » Любовна
693 0 0

Безумно чувство

 

 

 

Това, което изрекох,

е нещо, което чувствах.

Това, което чувах,

е мълчанието ти след това.

И без причина започнах

да мечтая за думи -

те се криеха в това мълчание

... те ми принадлежаха.

И когато съм далеч, сама,

ме топли мисълата за теб.

Да откриеш нещо, лудост...

Безумно чувство е любовта.

© Снежана Миленова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??