9.11.2016 г., 19:54 ч.

Безвремие 

  Поезия » Любовна
264 1 0

 

Протегни ръце!

Усещаш ли ...

как неритмично бие сърцето ми

и прикритото в очите дихание,

отразява всяко твое вълнение.

 

Сякаш лъч светлина се прокрадва ,

през цветните мисли на залеза,

а небесните звездни създания,

озаряват любовта и на двама ни.

 

Докосване ...

Дъх на бадеми ...

Безвремие  и ... толкова щастие ...

© Дочка Г Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??