10.09.2024 г., 9:40 ч.

Безвъзвратно 

  Поезия
19 0 0

  Б Е З В Ъ З В Р А Т Н О

 

Най-прекрасните мигове

най-жестоко ни нараняват,

от живота ни когато отлитат завинаги

и никога не се вече повтарят.

 

15.07.2024г.гр.Свищов

© Красимир Кръстев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??