12.08.2007 г., 1:09 ч.

безвъзвратно обичане 

  Поезия
746 0 13
Не намирам утехата в думите
и пътеката ми се губи в сълзите.
Господи, уморих се от търсене,
от жадуване се смрачиха и дните.
Нажалиха се моите салкъми
под които го чаках със месеци,
той ме погледна с очите си,
неусетил ме  със сърцето си.
Пощурях ли да искам обичане,
в жажда листите трепнаха с мене.
И повяхнаха думите, листите...
А желаеха пролет от влюбване.
Аз съм само листо от дървото,
само миг съм от дълго безвремие.
И завързани думите глъхнах
в безвъзвратност от мойто обичане.


© Евгения Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??