13.10.2007 г., 16:10 ч.

БЕЗВЪЗВРАТНО РАЗТОЯНИЕ 

  Поезия
573 0 13


Отвикнах да обичам, както някога,
докрай да се раздавам, в изнемога.
Любовта ми си отиде тихо с вятъра,
а сълзите ми превърнаха се в облак.

Пресъхнах, а чувствата ми изтрезняха.
Започнах на спомени да се събирам.
Наново раждах се в невинна плахост
и пак, от болка, неистово умирах.

Сега недей на прага ми пристъпва
след толкова години във мълчание.
Не те обичам! Не мога да съм същата.
От теб до мен в безвъзвратно разтояние.

© Сияна Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??