26.05.2017 г., 16:05 ч.

Беззаглавно 

  Поезия » Друга
640 0 4

Путин се прави на интересен,

най-влиятелния грешен,

македонците пак ни взеха Кирил и Методий,

техни са и китайските зодии.

Глупости на търкалета!

Ей така, насока за размисъл кога седнем на бири и мезета.

Какво друго става по света?

Напрежение между Папата и Трънчо

или усмивки с пожелания за попътен вятър?

Егати тъпия театър!

Гледат се един друг и се хилят.

Америханчу си е направо за психиатър.

В Англия тероризмът стана ежедневие!

Как спи Старата?

Дали ще последва стълкновение?

Не мисля! Обикновено който дроби, той сърба попарата.

А и в Европа се следва принцип на помирение.

Опа, забравих, че задействаха БРЕКЗИТА.

Виповете продължат да ръкомахат докато ги хване плексита.

От ИДИЛ пък пишат статуси в туитър.

Какъв свят, какво нещо!

Научаваш новините и сякаш си изпил от домашната литър.

В България времето е нормално.

Условни присъди, СМС-си за някое предаване банално

и шльоковица върху нещо наистина сакрално.

Гери-Никол пак се прави на диамантче.

Някой да и „natyrti edno kan4e“!

Баловете минаха в целия си блясък.

Пияни абитуриенти мятаха се с крясък.

При нас е така  - свършва училището и малкият е пораснал.

Най-важното е, че изкласи! От 1 до 12 се научи да брои.

А знае ли, че трудното предстои?

Роднини го изпращат все едно отива на луната.

След час е седнал на прозореца на вратата

и ръкомаха сякаш е негова колата,

а над него ангел пазител бди му над главата.

Работата ни е малко „облечи си блузата през краката“.

Празнуваме преди да постигнем нещо. Такива сме си!

Все пак нищо не е вечно. Моментът е настоящ и реален.

Кристиян Костов е направо скандален!

Заслужаваше да вземе първата награда!

Журито обаче се оказа блокада.

А Кличко получи аркада.

Жалко за него, стисках му палци.

Само дето Джошуа беше взел повече калций.

Новият хегемон в ръкавици.

Ако ще се бие с Кобрата, по-добре да играе с белезници.

„Фифти-фифти“ в кръга на шегата.

Но все на някой ще му омекнат колената.

Да не говорим и за брадата.

Прогнозата е: Нашият ще бие!

Само да мине през Хасково да опита от водата!

С цяло гърло да пие! А пред телевизора сме ние!

В люта атака…

 

Спирам с простотията си в думи,

но оставам на мислите си в плен.

Полза за никого от толкова много локуми.

Безкапризно аз желая хубав и успешен ден!

© Миро Милев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • На мен също ми бе забавно, благодаря! Поздрави!
  • Благодаря! Идеята е да е забавно!
  • Браво 👌, Миро, браво, Михов,
    страхотен си, ММ,
    а думите ти са като мехлем,
    че всичко може с тях да разберем!
    Поздрави!
  • Имам чувството, че съм била два часа пред телевизора забавно ми беше.
Предложения
: ??:??