2.10.2008 г., 15:18 ч.

* * * 

  Поезия » Еротична
606 0 2
Орална любов -
седем пъти мери,
един път захапи.

+  +  +

Любов от пръв поглед -
моята гледна точка
съвпада с твоята G - точка.

+  +  +

Измачкана постеля.
Две форми си разменят
формално съдържание.

© Милко Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??