13.04.2007 г., 20:34 ч.

Бих 

  Поезия
1086 0 1

Бих


В гърдите си нося само едно сърце.

В мене живее само една душа.

Обич не прося - не съм невинно дете.

От известно време съм силна жена.


В очите си имам много искри,

неугасващи с разбитите мечти.

В сърцето си имам много любов,

която пазих за друг живот.


Душата ми се радва на безспирна свобода,

която ме обрича на вечна самота.

В мен гори само едно желание,

причиняващо ми безкрайно страдание.


Сърцето си бих разделила на две

и половината бих го дарила.

За да сбъдна онази мечта,

която си бях забранила.


Душата си бих с друг разделила -

само минутка да съм щастлива.

Очите си на слепец бих подарила

и самотата си бих заличила.


Свободата си бих на затворник я дала.

Като вещица бих на клада горяла.

Само болката силна да забравя

и някога да спра да мразя...


Кремена Кънчева Кънчева 19год.

16.12.2006г.

© Д-р Кремена Кънчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Свободата си бих на затворник я дала.
    Като вещица бих на клада горяла.
    Само болката силна да забравя
    и някога да спра да мразя...

    много точно казано БРАВО
Предложения
: ??:??