9.11.2012 г., 12:17 ч.  

Бих искал 

  Поезия
779 0 2

... да те докосна с погледа си ням,

за миг, пък после...

има ли значение след туй?

Нали вятърът е твоят дъх,

дошъл при мен като награда,

като новогодишно пожелание.

А чашата? - Тя е пълна с вино

или желание, а може би и друго.

И защо ли не докосна устни

и отпия от нектара, после...

Но мълча... и нямам сили

да отмина. Поне ще те погледна

за първи път, макар и за последно.

© Павел Грамадов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??