27.05.2008 г., 9:21 ч.

Бих те... 

  Поезия » Любовна
734 0 2

Бих те изхвърлила като ненужна дреха,

но не мога!

Бих те съдрала на парчета, за да те унищожа!

И бих избърсала на кухнята паркета, в коридора пода,

а после коша за боклук ще възнаградя!

 

От теб не става нищо! Ти си дрипа!

Парцал със кал и други имена!

Дори и циганин като те види, ще те рита

и ще те прати там долу, в пепелта!

 

Но знаеш ли?! Износен, изхабен, изцапан, мръсен -

това са всички твоите лица

и може да си дрипа и парцал, НО ТЕ ОБИЧАМ!!!!

И с друг и по-красив не ще те заменя!!!   :)

© Пауаа Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??