24.11.2010 г., 13:28 ч.

Bиновна без вина 

  Поезия
643 1 3


Bиновна без вина



Отново ми напомни колко крехко е сърцето ми
и колко трудно се живее с това.
Вероятно знаеш или може би не знаеш
как боли от тази дълбочина.

Отново ми показваш колко съм несъвършена,
без да подозираш за това.
Отново тази крехкост дълбоко стене,
обезсилена съм да се утеша.

Отново прекосих годините, сякаш вчера изминали,
в тях остави ненаписани слова.
Отново не пожали чувства неизстинали,
аз ли съм виновна без вина?

© З. Райкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??