19.11.2022 г., 8:43 ч.

Биография 

  Поезия » Хумористична
533 0 1

Тя в брачни успехи наместо доспехи

живота облече и полза извлече.

 

С изискан доцент, изстискан до цент,

изкара година и той се спомина,

дете не направи, но къща остави.

 

След туй с адвокат – голям тарикат –

в Разлог се разписа. Развод му уйдиса,

па чопна му вила – за двойна закрила.

 

Накрая с вдовец – заможен Стрелец –

обходи света – в Париж вечерта

или пък зарана на Копакабана.

И «Йо-хо-хо-хо!» , и «Ха-ха-ха-ха!»  –   

С бутилка е кратка нощта.

© Владимир Костов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??