1.05.2012 г., 19:13 ч.

Бира 

  Поезия » Друга
842 0 1

Бира жълта аз обичам, на любов ù се обричам,
бира имам ли пред мен, ще я жуля нощ и ден,
дайте ми я тук сега, че прегракна ми гласа,
яка бира щом отпия, работата става мама-мия!

Работа аз зарязвам и със бира се отрязвам,
не обичам да работя, щом със бира се опопя,
вие, хора, не съдете, с работа не ме мамете,
дайте бира по-добре, да надуя туй шкембе!

© Самотен Самотник Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Ако на това му напишеш и музика, ще стане страхотна купонджийска песен..хи-хи...
Предложения
: ??:??