4.02.2006 г., 15:08 ч.

Бисерче 

  Поезия
753 0 2

Бисече

Бисерче малко блести
във очите ти,
игриво ми казва,
че ти си щастлив!
О! Влюбен си, потвърждаваш!
Давай напред,
сила огромна това е,
можеш дори да летиш!

© Стихийно Бедствие Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??