Feb 4, 2006, 3:08 PM

Бисерче 

  Poetry
751 0 2

Бисече

Бисерче малко блести
във очите ти,
игриво ми казва,
че ти си щастлив!
О! Влюбен си, потвърждаваш!
Давай напред,
сила огромна това е,
можеш дори да летиш!

© Стихийно Бедствие All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??