12.06.2018 г., 17:46 ч.

Битката ми след години 

  Поезия » Авторска песен
442 0 2

СЛЕД ЧЕТИРИ ГОДИНИ

 

Изтиках четири години...

И виждам вече оцелях!

Със "Гостенката" се разминах!

В прегръдките ѝ аз не спрях!

 

На Този свят така се радвам,

с крила невидима хвърча!

И вече мога да докладвам,

че няма да се залича!

 

С коварна болест се преборвам!

Борбата ми е трудна знам!

Пред райските врати оставам

и още дълго ще съм там!

 

Аз виждам, че съм късметлия!

Добрите феи са със мен!

Аз тази "Чума" ще надвия!

На този сват оставам фен!

 

  12.11.2018 София

 

 

© Христо Славов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??